Mijailović: Terzić je tražio od mene da namjestim utakmicu!!!

Bivši fudbaler Crvene zvezde izneo teške optužbe na račun čelnika kluba iz Ljutice Bogdana. "Spreman sam da idem i na poligraf", poručio bivši kapiten crveno-belih!

Fudbal 22.10.2015 | 00:00
Mijailović: Terzić je tražio od mene da namjestim utakmicu!!!

Nikola Mijailović je dugo u sukobu sa Zvezdanom Terzićem, zbog čega je i dobio otkaz u Crvenoj zvezdi.

Bivši kapiten crveno-belih izneo je nove, šokantne podatke o Terziću. On je saopštio da je čelnik Crvene zvezde tražio od njega da namesti meč sa Voždovcem!

U razgovoru za "Informer" otkrio je da mu je Terzić tražio da utiče na igrače Voždovca da ne igraju punim gasom protiv Zvezde.

"Više puta smo nas dvojica imali nesuglasice. Na primer, kada nisam hteo da mu pomognem da namesti utakmicu. Igrali smo protiv Voždovca na Marakani prošle sezone, kada je bilo 2:2. Danima pre meča govorio mi je da cilj opravdava sredstvo i da moramo da uradimo sve da bismo pobedili. Konkretno, tražio je da pozovem igrača Voždovca Nikolu Beljića i tražim mu da 'povuče ručnu'", izjavio je Mijailović.

On je dodao da to nikada ne bi uradio.

"Nije mi padalo na pamet da to uradim, pa makar nikad nijednu utakmicu ne pobedili. Zvezda se takvim stvarima nije bavila pre Terzića i trebalo je da zna da taj klub tako ne funkcioniše. Očigledno je te svoje navike pokupio negde drugo i ne zna kako da se ponaša u velikom klubu kome nije dorastao".

Zvezda je na tom meču osvojila samo jedan bod, a Terziću je smetalo što se Mijailović nije bolje založio oko uticanja na igrače Voždovca. Navodno nije mogao da prežali što i trenera Nenada Lalatovića nije "uvukao u igru".

"Beljić je u tom meču dao gol i ja sam postigao jedan, ali je bilo nerešeno. Posle utakmice Terzić je žalio što nije tražio od trenera Lalatovića da utiče na Stefana Babovića, koji je tada igrao u Voždovcu, da malo popusti, jer je njegov zet".

Popularni Džoni kaže da stoji iza svega što je rekao i da je spreman da svedoči o tome i na poligrafu, a zatim pozvao i nadležne organe da reaguju.

"Spreman sam da idem do kraja, jer znam da govorim istinu, i ničega se ne plašim. Evo, javno pozivam Terzića da idemo na poligraf. Svakako očekujem i da država reaguje. Krenula je u razračunavanje sa kriminalom na svim nivoima, pa pozivam nadležne organe da reaguju i na kriminalne radnje i u sportu", istakao je Mijailović, koji je nedavno izabran i člana IO sindikata fudbalera "Nezavisnost" kako bi pomogao drugim igračima jer veruje da će takvih i sličnih stvari još biti u sportu.

"Ne plašim se. Boriću se do kraja, pa makar mi skroz uništili karijeru i makar nikada više ne igrao fudbal", poručio je Mijailović.

Komentari / 0

Ostavite komentar