Видео: У Загребу ''одлијепили'' због Звездине капе!

Олимпијакос победио усред Загреба, а онда је Лука Миливојевић домаћинима досолио со на рану детаљом који су протумачили као провокацију.

Фудбал 21.10.2015 | 15:40
Видео: У Загребу ''одлијепили'' због Звездине капе!

Динамо је тешко поднео пораз од Олимпијакоса на Максимиру (0:1) у 3. колу Лиге шампиона.

Иако су се добрано ангажовали пре утакмице и уз консултацији са УЕФА забранили навијачима гостију, али и присталицама Звезде, који имају традиционално добре односе са грчким клубом, да дођу на меч у Загреб, црвена петокрака им је ипак "дошла главе".

Лука Миливојевић, фудбалер Олимпијакоса и бивши играч Звезде, био је актер "трећег полувремена" на Максимиру. Он је после меча приликом разговора са новинарима у микс зони носио капу са обележјима Црвене звезде, што су у Динаму протумачили као скандалозну провокацију.

Шеф безбедносне службе загребачког клуба Крешимир Антолић тражио је од Миливојевића да скине капу, што је он одбио рекавши да ју је добио од једног новинара на поклон.

"Ја сам велики навијач Црвене звезде, ја сам тамо играо. Добио сам поклон од једног новинара. Нитко не треба то лично да схвати, јер ја сам навијач Звезде. Као да ви ставите сутра капу Динама... Ја немам ништа против тога", рекао је Миливојевић, а онда је уз пресију да скине капу изгуран из зоне предвиђене за разговор са новинарима.

Антолић је потом изјавио да је Динамо извршило притисак на службене особе због велике провокације Миливојевића, па је службени делегат утакмице све записао и сликао. Наводно је српског фудбалера привела и полиција због "инцидента" и такође начинила записник.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

златко

21.10.2015 14:07

Сељаклуку никад краја медју народима балкана, кад навијаци Цибоне окаце заставу Косова, онда и овај непознати звездас има право да провоцира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гробар

21.10.2015 14:39

Тооо Лукааа

ОДГОВОРИТЕ