Video: U Zagrebu ''odlijepili'' zbog Zvezdine kape!

Olimpijakos pobedio usred Zagreba, a onda je Luka Milivojević domaćinima dosolio so na ranu detaljom koji su protumačili kao provokaciju.

Fudbal 21.10.2015 | 15:40
Video: U Zagrebu ''odlijepili'' zbog Zvezdine kape!

Dinamo je teško podneo poraz od Olimpijakosa na Maksimiru (0:1) u 3. kolu Lige šampiona.

Iako su se dobrano angažovali pre utakmice i uz konsultaciji sa UEFA zabranili navijačima gostiju, ali i pristalicama Zvezde, koji imaju tradicionalno dobre odnose sa grčkim klubom, da dođu na meč u Zagreb, crvena petokraka im je ipak "došla glave".

Luka Milivojević, fudbaler Olimpijakosa i bivši igrač Zvezde, bio je akter "trećeg poluvremena" na Maksimiru. On je posle meča prilikom razgovora sa novinarima u miks zoni nosio kapu sa obeležjima Crvene zvezde, što su u Dinamu protumačili kao skandaloznu provokaciju.

Šef bezbednosne službe zagrebačkog kluba Krešimir Antolić tražio je od Milivojevića da skine kapu, što je on odbio rekavši da ju je dobio od jednog novinara na poklon.

"Ja sam veliki navijač Crvene zvezde, ja sam tamo igrao. Dobio sam poklon od jednog novinara. Nitko ne treba to lično da shvati, jer ja sam navijač Zvezde. Kao da vi stavite sutra kapu Dinama... Ja nemam ništa protiv toga", rekao je Milivojević, a onda je uz presiju da skine kapu izguran iz zone predviđene za razgovor sa novinarima.

Antolić je potom izjavio da je Dinamo izvršilo pritisak na službene osobe zbog velike provokacije Milivojevića, pa je službeni delegat utakmice sve zapisao i slikao. Navodno je srpskog fudbalera privela i policija zbog "incidenta" i takođe načinila zapisnik.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

zlatko

21.10.2015 14:07

Seljakluku nikad kraja medju narodima balkana, kad navijaci Cibone okace zastavu Kosova, onda i ovaj nepoznati zvezdas ima pravo da provocira.

ODGOVORITE
Name

grobar

21.10.2015 14:39

Tooo Lukaaa

ODGOVORITE