Процурјела вијест: Јунајтед гледао Грујића на Бањици!

"Даилy Маил" пише да је Луј ван Гал послао скауте на стадион "Краљ Петар И" да прате игре младог везисте Црвене звезде и да Челси од тог дана званично има конкуренцију.

Фудбал 21.10.2015 | 15:00
Процурјела вијест: Јунајтед гледао Грујића на Бањици!

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић, у намери да задржи Марка Грујића на земљи и сачува га од претераних похвала, замерио је новинарима на Бањици, после Рад – Звезда 0:3, да чине медвеђу услугу младом играчу превеликим бројем текстова о њему.

Међутим, да у ногама тог вижљастог тинејџера има нешто посебно, не мисле само новинари који прате Црвену звезду, већ и људи из Манчестер јунајтеда, од којих је енглески "Даилy Маил" дошао до следеће информације:

Скаути које је менаџер "ђавола" Луј ван Гал послао прошлог викенда у Београд пратили су уживо утакмицу Рад – Црвена звезда, а кад су се вратили у Манчестер, Челси је званично добио ривала у борби за потпис једног од најтраженијих младих фудбалера у Европи.

"Маил", уз подсећање да је Грујић постигао спектакуларан гол за 0:1, упоређује га са Немањом Матићем, најављује као могућег наследника времешних Мајкла Карика (34) и Бастијана Швајнштајгера (31), а аутор текста пише и да је Црвена звезда истакла цену од три милиона фунти, што на данашњи дан износи 4,08 милиона евра.

"Ипак, Челси има јаке везе у Црвеној звезди и такође на дневној бази прати Грујићев напредак већ неко време", пише "Даилy Маил".

У данашње време, практично је немогуће сакрити нечији таленат, могуће је само не прихватити прву понуду и, такође, наговорити клинца да је за њега најбоље да не оде после прве понуде.

Јер, како Грујић игра и како напредује, Црвена звезда ће у будућности моћи само још више да заради од њега, а он спремнији да прихвати изазов попут Челсија и Манчестер јунајтеда.

Да има потенцијал за то – има!

На крају прошле сезоне, Грујић је продужио уговор са Црвеном звездом до јуна 2018. године, што је такође важно у целој причи.

Шта каже Груја?
Млади, 19-годишњи фудбалер Црвене звезде недавно је најавио да планира да заврши сезону у Љутице Богдана, освоји титулу и избори са друговима пласман у Лигу шампиона за наредну сезону. Да ли би у том случају остао или отишао, зависи од много фактора: понуде, клуба који зове, одлуке челника Црвене звезде, његовог личног суда, итд.

Коментари / 0

Оставите коментар