Procurjela vijest: Junajted gledao Grujića na Banjici!

"Daily Mail" piše da je Luj van Gal poslao skaute na stadion "Kralj Petar I" da prate igre mladog veziste Crvene zvezde i da Čelsi od tog dana zvanično ima konkurenciju.

Fudbal 21.10.2015 | 15:00
Procurjela vijest: Junajted gledao Grujića na Banjici!

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović, u nameri da zadrži Marka Grujića na zemlji i sačuva ga od preteranih pohvala, zamerio je novinarima na Banjici, posle Rad – Zvezda 0:3, da čine medveđu uslugu mladom igraču prevelikim brojem tekstova o njemu.

Međutim, da u nogama tog vižljastog tinejdžera ima nešto posebno, ne misle samo novinari koji prate Crvenu zvezdu, već i ljudi iz Mančester junajteda, od kojih je engleski "Daily Mail" došao do sledeće informacije:

Skauti koje je menadžer "đavola" Luj van Gal poslao prošlog vikenda u Beograd pratili su uživo utakmicu Rad – Crvena zvezda, a kad su se vratili u Mančester, Čelsi je zvanično dobio rivala u borbi za potpis jednog od najtraženijih mladih fudbalera u Evropi.

"Mail", uz podsećanje da je Grujić postigao spektakularan gol za 0:1, upoređuje ga sa Nemanjom Matićem, najavljuje kao mogućeg naslednika vremešnih Majkla Karika (34) i Bastijana Švajnštajgera (31), a autor teksta piše i da je Crvena zvezda istakla cenu od tri miliona funti, što na današnji dan iznosi 4,08 miliona evra.

"Ipak, Čelsi ima jake veze u Crvenoj zvezdi i takođe na dnevnoj bazi prati Grujićev napredak već neko vreme", piše "Daily Mail".

U današnje vreme, praktično je nemoguće sakriti nečiji talenat, moguće je samo ne prihvatiti prvu ponudu i, takođe, nagovoriti klinca da je za njega najbolje da ne ode posle prve ponude.

Jer, kako Grujić igra i kako napreduje, Crvena zvezda će u budućnosti moći samo još više da zaradi od njega, a on spremniji da prihvati izazov poput Čelsija i Mančester junajteda.

Da ima potencijal za to – ima!

Na kraju prošle sezone, Grujić je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2018. godine, što je takođe važno u celoj priči.

Šta kaže Gruja?
Mladi, 19-godišnji fudbaler Crvene zvezde nedavno je najavio da planira da završi sezonu u Ljutice Bogdana, osvoji titulu i izbori sa drugovima plasman u Ligu šampiona za narednu sezonu. Da li bi u tom slučaju ostao ili otišao, zavisi od mnogo faktora: ponude, kluba koji zove, odluke čelnika Crvene zvezde, njegovog ličnog suda, itd.

Komentari / 0

Ostavite komentar