Загорчић: Зашто не бисмо побиједили и Звезду?!

Тренер Војводине Златомир Загорчић рекао је да гостовање Црвеној звезди не долази у добром тренутку, али и да верује у изненађење и победу.

Фудбал 21.10.2015 | 09:20
Загорчић: Зашто не бисмо побиједили и Звезду?!

"У околностима у којима се налазимо, следи нам гостовање Црвеној звезди, која ће сутра бити апсолутни фаворит, како због игре, тако и свега осталог. Једноставно, немамо другог избора, сем да идемо на победу и да одиграмо једну јаку и чврсту утакмицу. Незахвално је претити Звезди, поготово пред утакмицу на њеном стадиону, али ништа нам друго није преостало, осим да дамо све од себе како бисмо освојили три бода", рекао је Загорчић.

Нападач Огњен Ожеговић истиче је да су Новосађани у серији лоших резултата, али да увек имају инспирацију против великих тимова.

"Подсетићу да смо ове сезоне све утакмице против јаких ривала одиграли врло добро и не видим зашто против Црвене звезде не бисмо одиграли као против Партизана или Сампдорије. Очекује нас тешка утакмица, противник је у великом налету, али ова екипа има квалитет и зашто не бисмо могли да добијемо Звезду у Београду?", изјавио је бивши члан Звезде.

Из Војводине су поручили да арбитар Ненад Ђокић, који ће судити меч у среду, прошле сезоне оштетио клуб у утакмицама против Црвене звезде и Партизана, али да верују да ће сада бити на нивоу.

Заостали меч 13. кола Суперлиге између Црвене звезде и Војводине игра се од 17.30 на стадиону Рајко Митић.

Коментари / 0

Оставите коментар