Zagorčić: Zašto ne bismo pobijedili i Zvezdu?!

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da gostovanje Crvenoj zvezdi ne dolazi u dobrom trenutku, ali i da veruje u iznenađenje i pobedu.

Fudbal 21.10.2015 | 09:20
Zagorčić: Zašto ne bismo pobijedili i Zvezdu?!

"U okolnostima u kojima se nalazimo, sledi nam gostovanje Crvenoj zvezdi, koja će sutra biti apsolutni favorit, kako zbog igre, tako i svega ostalog. Jednostavno, nemamo drugog izbora, sem da idemo na pobedu i da odigramo jednu jaku i čvrstu utakmicu. Nezahvalno je pretiti Zvezdi, pogotovo pred utakmicu na njenom stadionu, ali ništa nam drugo nije preostalo, osim da damo sve od sebe kako bismo osvojili tri boda", rekao je Zagorčić.

Napadač Ognjen Ožegović ističe je da su Novosađani u seriji loših rezultata, ali da uvek imaju inspiraciju protiv velikih timova.

"Podsetiću da smo ove sezone sve utakmice protiv jakih rivala odigrali vrlo dobro i ne vidim zašto protiv Crvene zvezde ne bismo odigrali kao protiv Partizana ili Sampdorije. Očekuje nas teška utakmica, protivnik je u velikom naletu, ali ova ekipa ima kvalitet i zašto ne bismo mogli da dobijemo Zvezdu u Beogradu?", izjavio je bivši član Zvezde.

Iz Vojvodine su poručili da arbitar Nenad Đokić, koji će suditi meč u sredu, prošle sezone oštetio klub u utakmicama protiv Crvene zvezde i Partizana, ali da veruju da će sada biti na nivou.

Zaostali meč 13. kola Superlige između Crvene zvezde i Vojvodine igra se od 17.30 na stadionu Rajko Mitić.

Komentari / 0

Ostavite komentar