Боби: Пажљиво слушам Данкана!

Центар Сан Антонија Бобан Марјановић каже да је веома захвалан Тиму Данкану на помоћи коју му пружа од доласка у Спарсе.

Кошарка 21.10.2015 | 16:00
Боби: Пажљиво слушам Данкана!

“Не могу да опишем осећај који имам због свега што ради за мене. Велики играч, огромно име, један од најбољих на свету мени нешто објашњава и да је ми савете – сваки пут слушам врло пажљиво и покушавам да урадим то што ми је рекао јер знам како он игра, а то је најбоље и за мене онда“, рекао је бивши центар Црвене звезде.

У тој улози ужива и Тим Данкан.

“Волим да радим са свим момцима. Искрено, забавно је видети колико различитих ствари можемо да урадимо на терену и забавно ми је да учим млађе чему год могу“.

Марјановић је борбеношћу одушевио навијаче у мечу предсезоне са Детроитом – два пута је закуцао, а после блокаде Драмонду бацио се на паркет како би додао лопту до Симонса.

“Покушавам да играм чврсто и памаетно. Заиста волим када је мој први контакт са лоптом закуцавање. Пробацим лопту кроз обруч и допада ми се како људи реагују: ’Ух’. То ми даје ветар у леђа и помаже ми да се загрејем за остатак утакмице“, додао је Боби.

Коментари / 0

Оставите коментар