Bobi: Pažljivo slušam Dankana!

Centar San Antonija Boban Marjanović kaže da je veoma zahvalan Timu Dankanu na pomoći koju mu pruža od dolaska u Sparse.

Košarka 21.10.2015 | 16:00
Bobi: Pažljivo slušam Dankana!

“Ne mogu da opišem osećaj koji imam zbog svega što radi za mene. Veliki igrač, ogromno ime, jedan od najboljih na svetu meni nešto objašnjava i da je mi savete – svaki put slušam vrlo pažljivo i pokušavam da uradim to što mi je rekao jer znam kako on igra, a to je najbolje i za mene onda“, rekao je bivši centar Crvene zvezde.

U toj ulozi uživa i Tim Dankan.

“Volim da radim sa svim momcima. Iskreno, zabavno je videti koliko različitih stvari možemo da uradimo na terenu i zabavno mi je da učim mlađe čemu god mogu“.

Marjanović je borbenošću oduševio navijače u meču predsezone sa Detroitom – dva puta je zakucao, a posle blokade Dramondu bacio se na parket kako bi dodao loptu do Simonsa.

“Pokušavam da igram čvrsto i pamaetno. Zaista volim kada je moj prvi kontakt sa loptom zakucavanje. Probacim loptu kroz obruč i dopada mi se kako ljudi reaguju: ’Uh’. To mi daje vetar u leđa i pomaže mi da se zagrejem za ostatak utakmice“, dodao je Bobi.

Komentari / 0

Ostavite komentar