Ванредно: Полиција на коњима чува границу

Откако је Мађарска затворила границу са Хрватском, Словенију је задесио велики талас избеглица.

Регион 20.10.2015 | 17:19
Ванредно: Полиција на коњима чува границу

Та земља била је веома изричита да не може да се избори са оволиким приливом и најавила да ће послати и војску на границу са Хрватском.

Полиција на коњима надзире ситуацију.

На Хармицама се већ налазе оклопна возила, а иако словеначка влада још није променила Закон о одбрани и војсци дала и полицијска овлашћења, војна возила већ су размештена око кампа у Брежицама и на граници код Хармице, пишу хрватски медији.

Праве реке људи стижу током данашњег дана у Словенију преко Хрватске,а не чини се да ће се ускоро тај број смањити.

(Србија Данас)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

др

20.10.2015 15:29

људи бози све способне треба врацати у землие из којих долазе па ко це им ослободити землиу ако сви способни за рат напусе те земље,Пустити зене дјецу и оне неспособне нека се спасу од зла,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Научник

20.10.2015 15:35

Паметни народи се бране од најезде Турака-Османлија и Арапа, а будале их примају у своју кућу,мало је што су нас окупирали 500 година, па их сада примају да их још окупирају. Ни једног не треба примити, нека иду тамо одакле су и дошли,ако једном уђу у земљу више их нико не истера. Немачка планира сву неквалификовану радну снагу вратити на Балкан Србима, као што су им депортовали и Роме, који сада имају већа права у Србији од староседелаца. Доста је било снисходљивог додворавања Европској Унији и прихватања азиланата у нашу земљу. Сви их изгоне јер нема ни за једне народе радних места, а камоли још да се примају азиланти. Немачка и Европа ће их вратити и населити наше земље, кад нас натерају да морамо продавати земљу странцима, као услов уласка у Европу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ана

20.10.2015 16:45

Прави си науцник. Стам те било!

Name

зито

20.10.2015 23:48

Нису они нама вратили само наше Роме , него су нам спаковали и туђе . Они увијек остваре своје планове , а ми зијевамо у њих к'о теле у шарена врата !