Партизан ускоро јачи у рекету!

Американац Кевин Џонс после дугих преговора се налази на корак од потписа за црно-беле.

Кошарка 20.10.2015 | 21:40
Партизан ускоро јачи у рекету!

Данило Анђушић је потписао, Дино Мурић није, а изгледа да је у Партизану коначно куцнуо час и за појачања из САД.

Прво од жељена два, биће крилни центар Кевин Џонс (26), о чијем потенцијалном трансферу је раније овог месеца већ било речи, након чега је уследио деманти од стране спортског директора Драгана Тодорића.

Према последњим информацијама из САД, црно-бели су постигли договор са Џонсовим менаџером и некадашњи кошаркаш Кливленд Кавалирса, прошле сезоне француског Шолеа, ускоро би требало да потписом озваничи свој пристанак за селидбу у Београд.

Џонс ће на позицији "четири" растеретити ветерана Чедомира Витковца, који ове сезоне игра 31 минут у просеку, а није искључено да ће у неким ситуацијама бити коришћен и на "петици", где Ђумић, Перовић и Копривица у АБА лиги заједно бележе скромних 12,7 поена и 6,7 скокова по утакмици.

Партизан жели да у догледно време ангажује и једног америчког плејмејкера, што би уз повратак Михајла Андрића учинило екипу готово комплетном, до тренутка када ће се од повреде рамена опоравити Едо Мурић.

Црно-бели су у првих шест кола АБА лиге пропустили најмање две добре прилике за "брејк" па се са скором 2-4 налазе на деоби последњег места. Ипак, то је за само две победе лошији учинак од оног који су остварили Црвена звезда, Цедевита, Олимпија и Мега Лекс, први пратиоци водеће Будућности.

Према томе, високом пласману се у овом тренутку - са мање или више основа - нада више од пола лиге. Нема разлога да у тој групи не буде и Партизан, попуњенији по позицијама и квалитетнији него што је сада.

Коментари / 0

Оставите коментар