Браћа Брајан се раздвојила!!!

Најбољи дубл света после 13 година није играо заједно!

Тенис 20.10.2015 | 19:00
Браћа Брајан се раздвојила!!!

Браћа Брајан већ годинама "тероришу" у дублу на тениским турнирима широм света. Близанци Мајкл Карл, потнатији као Мајк и Роберт Чарлс или Боб Брајан, који суверено владају на АТП листи, решили су да се први пут од 2002. године раздвоје.

Мајк је одлучио да на турниру у Бечу игра у пару са Стивом Џонсоном, такође Американцем.

Растанак од брата, којег познаје у душу, показао се као лош потез, будући да су Мајк и Стив поражени већ у првом колу од Џејмија Мареја и Џона Пирса резултатом 7:6, 6:3.

Боб и Мајк су неочекивану одлуку да се раздвоје донели после слабих резултата ове сезоне.

Амерички близанци, који су каријери освојили укупно 109 титула, од чега 16 гренд слем трофеја, олимпијско злато, трофеј Дејвис купа и четири пехара на завршним турнирима сезоне, у 2015. нису бриљирали. Први пут после 2002. године нису освојили ниједан гренд слем трофеј, а на последњем великом турниру УС Опену, где су бранили трофеј, шокантно су елиминисани у првом колу баш од Стива Џонсона и Сема Кверија.

Они су и даље неприкосновени на првом месту АТП листе. Последњих 147 недеља у низу су на врху, а укупно су апсолутни рекордери свих времена. Мајк је на челу укупно 457 недеља, а Боб 441 седмицу.

Вратиће се један другом...

Коментари / 0

Оставите коментар