Видео: Боби почео да одушевљава Поповића!

Бољи је него што сам мислио, паклен је саиграч! Кошаркаши Сан Антонио Спарса победили су Детроит са 96:92 у оквиру припрема за НБА сезону, а велику пажњу привукао је новајлија Бобан Марјановић, који је оставио добар утисак на тренера Грега Поповића.

Кошарка 20.10.2015 | 13:40
Видео: Боби почео да одушевљава Поповића!

Уз њега, у фокусу је био и Кајл Андерсон који се бори за већу минутажу, па је Грег Поповић био задовољан партијом тандема која обећава дубину играчког кадра за предстојећу сезону.

"Кајл је много тога учинио бољим на терену, одлично додаје, има преглед игре и то је нешто што не можеш да учиш, то имаш или немаш. Паметан је", рекао је Поповић, уз даљи осврт на Бобијеву партију.

Марјановић није улазио у игру до последње деонице, онда је показао да трема полако пролази. Намучио је Андреа Драмонда, дошао до две блокаде, пет скокова и четири поена.

"Трчи много боље него што сам очекивао када су ми говорили о њему и свему што поседује. Он је паклен саиграч, одлично додаје, има осећај за лопту и разуме игру. Био је у првом тиму Евролиге, веома је добар и преостаје само да се добро искористи у НБА, са својим физичким предиспозицијама", рекао је Поповић.

Коментари / 0

Оставите коментар