Video: Bobi počeo da oduševljava Popovića!

Bolji je nego što sam mislio, paklen je saigrač! Košarkaši San Antonio Sparsa pobedili su Detroit sa 96:92 u okviru priprema za NBA sezonu, a veliku pažnju privukao je novajlija Boban Marjanović, koji je ostavio dobar utisak na trenera Grega Popovića.

Košarka 20.10.2015 | 13:40
Video: Bobi počeo da oduševljava Popovića!

Uz njega, u fokusu je bio i Kajl Anderson koji se bori za veću minutažu, pa je Greg Popović bio zadovoljan partijom tandema koja obećava dubinu igračkog kadra za predstojeću sezonu.

"Kajl je mnogo toga učinio boljim na terenu, odlično dodaje, ima pregled igre i to je nešto što ne možeš da učiš, to imaš ili nemaš. Pametan je", rekao je Popović, uz dalji osvrt na Bobijevu partiju.

Marjanović nije ulazio u igru do poslednje deonice, onda je pokazao da trema polako prolazi. Namučio je Andrea Dramonda, došao do dve blokade, pet skokova i četiri poena.

"Trči mnogo bolje nego što sam očekivao kada su mi govorili o njemu i svemu što poseduje. On je paklen saigrač, odlično dodaje, ima osećaj za loptu i razume igru. Bio je u prvom timu Evrolige, veoma je dobar i preostaje samo da se dobro iskoristi u NBA, sa svojim fizičkim predispozicijama", rekao je Popović.

Komentari / 0

Ostavite komentar