Нови Сад: Дјевојчица пала са петог спрата

Малолетна М.Л (15) пронађена је јуче око 16 часова са тешким повредама главе, кичме и ногу, када је, како се сумња, пала са петог спрата напуштене вишеспратнице Радничког универзитета у Улици Војвођанских бригада на броју 7, у ширем центру Новог Сада.

Србија 20.10.2015 | 09:35
Нови Сад: Дјевојчица пала са петог спрата

Пронашао је у свесном стању случајни пролазник, коме је девојчица, иако са тешким повредама, рекла да је сама пала док се играла са друговима.

Међутим, још увек се утврђују све околности , од могућности да је неко намерно или ненамерно гурнуо, па до тога да је можда покушала самоубиство.

Хитна помоћ је девојчицу пребацила у Институт за заштиту здравља деце и омладине Војводине, познатијег као Дечја болница, где је смештена у шок собу.

Малолетница је примљена са тешким повредама главе и доњег дела кичме и највероватније ће бити оперисана, али се стање још прати и за сада није могуће дати неку дугорочнију прогнозу о њеном здрављу, па ни то да ли ће можда остати непокретна.

Зграда има 13 спратова, а напуштена је од 2000. године. Од тада служи за смештај бескућника и окупљање наркомана, али и за верање младих по спратовима и њихове опасне играрије.

Извор: Србија данас

Коментари / 0

Оставите коментар