Novi Sad: Djevojčica pala sa petog sprata

Maloletna M.L (15) pronađena je juče oko 16 časova sa teškim povredama glave, kičme i nogu, kada je, kako se sumnja, pala sa petog sprata napuštene višespratnice Radničkog univerziteta u Ulici Vojvođanskih brigada na broju 7, u širem centru Novog Sada.

Srbija 20.10.2015 | 09:35
Novi Sad: Djevojčica pala sa petog sprata

Pronašao je u svesnom stanju slučajni prolaznik, kome je devojčica, iako sa teškim povredama, rekla da je sama pala dok se igrala sa drugovima.

Međutim, još uvek se utvrđuju sve okolnosti , od mogućnosti da je neko namerno ili nenamerno gurnuo, pa do toga da je možda pokušala samoubistvo.

Hitna pomoć je devojčicu prebacila u Institut za zaštitu zdravlja dece i omladine Vojvodine, poznatijeg kao Dečja bolnica, gde je smeštena u šok sobu.

Maloletnica je primljena sa teškim povredama glave i donjeg dela kičme i najverovatnije će biti operisana, ali se stanje još prati i za sada nije moguće dati neku dugoročniju prognozu o njenom zdravlju, pa ni to da li će možda ostati nepokretna.

Zgrada ima 13 spratova, a napuštena je od 2000. godine. Od tada služi za smeštaj beskućnika i okupljanje narkomana, ali i za veranje mladih po spratovima i njihove opasne igrarije.

Izvor: Srbija danas

Komentari / 0

Ostavite komentar