Главобоља за Друловића: Болница у Хумској!

Седморица играча са здравственим проблемима! Партизан је забележио тријумф против Јавора (3:2), али како стоје ствари, биће то пирова победа, пошто је сада чак седморица играча под великим знаком питања за меч са Билбаом, неки неће сигурно играти.

Фудбал 19.10.2015 | 21:40
Главобоља за Друловића: Болница у Хумској!

Последња два проблема за тим Партизана изазвале су повреде у мечу са Ивањичанима, када је Дарко Брашанац, због озледе задње ложе, већ у 15. мунуту напустио игру, а Марко Јевтовић је после ударца у колено, остао у свлачионици у полувремену.

Јевтовић, ипак, нема повреду предњих укрштених лигамената, што је закључено после прегледа магнетном резонанцом, па га очекује пауза од недељу дана.

- Брашанац ће, због рупртуре задње ложе, паузирати с тренинзима између две и три недеље - каже за „Блиц" Илија Росић, доктор Партизана.

Абубакар Умару и Грегор Балажиц већ неко време имају проблема са повредама, од којих се полако враћају у тренажни процес, а њима се изненада придружио и Стефан Бабовић.

- Умару, Балажиц и Бабовић су почели с тренинзима, али у лаганом ритму. Ван тренажног процеса и даље је Саша Илић, коме се придружио и Лазар Ћирковић, који је зарадио дистрозију скочног зглоба - закључио је Росић.

У четвртак на стадиону у Хумској (19) одиграће се меч 3. кола Лиге Европе Партизан - Атлетик Билбао, у коме ће наш шампион, предвођен нови тренером Љубинком Друловићем, покушати да настави са серијом добрих резултата, после тријумфа над АЗ Алкмаром (3:2) и Аугзбургом (3:1). Црно-бели су после уводна два кола први на табели групе Л са шест бодова.

Коментари / 0

Оставите коментар