Glavobolja za Drulovića: Bolnica u Humskoj!

Sedmorica igrača sa zdravstvenim problemima! Partizan je zabeležio trijumf protiv Javora (3:2), ali kako stoje stvari, biće to pirova pobeda, pošto je sada čak sedmorica igrača pod velikim znakom pitanja za meč sa Bilbaom, neki neće sigurno igrati.

Fudbal 19.10.2015 | 21:40
Glavobolja za Drulovića: Bolnica u Humskoj!

Poslednja dva problema za tim Partizana izazvale su povrede u meču sa Ivanjičanima, kada je Darko Brašanac, zbog ozlede zadnje lože, već u 15. munutu napustio igru, a Marko Jevtović je posle udarca u koleno, ostao u svlačionici u poluvremenu.

Jevtović, ipak, nema povredu prednjih ukrštenih ligamenata, što je zaključeno posle pregleda magnetnom rezonancom, pa ga očekuje pauza od nedelju dana.

- Brašanac će, zbog ruprture zadnje lože, pauzirati s treninzima između dve i tri nedelje - kaže za „Blic" Ilija Rosić, doktor Partizana.

Abubakar Umaru i Gregor Balažic već neko vreme imaju problema sa povredama, od kojih se polako vraćaju u trenažni proces, a njima se iznenada pridružio i Stefan Babović.

- Umaru, Balažic i Babović su počeli s treninzima, ali u laganom ritmu. Van trenažnog procesa i dalje je Saša Ilić, kome se pridružio i Lazar Ćirković, koji je zaradio distroziju skočnog zgloba - zaključio je Rosić.

U četvrtak na stadionu u Humskoj (19) odigraće se meč 3. kola Lige Evrope Partizan - Atletik Bilbao, u kome će naš šampion, predvođen novi trenerom Ljubinkom Drulovićem, pokušati da nastavi sa serijom dobrih rezultata, posle trijumfa nad AZ Alkmarom (3:2) i Augzburgom (3:1). Crno-beli su posle uvodna dva kola prvi na tabeli grupe L sa šest bodova.

Komentari / 0

Ostavite komentar