Бивши тренер Партизана - селектор Црне Горе?!

После неуспеха Црне Горе у квалификацијама за Европско првенство у Француској, досадашњи селектор Бранко Брновић биће готово извесно смењен, а као његов заменик све гласније се помиње бивши стратег Партизана Вук Рашовић.

Фудбал 19.10.2015 | 21:20
Бивши тренер Партизана - селектор Црне Горе?!

Он је актуелни тренер Динамо Минска, са којим је прошлог викенда и дефинитивно остао без шансе да освоји титулу Белорусије, пошто је БАТЕ задржао 10 бодова три кола пре краја првенства.

Рашовићу ће бити довољна једна победа из наредна три кола да обезбеди вицешампионску позицију. Посебно је поштован у Белорусији због тога што је ове сезоне увео Динамо у Лигу Европе, иако је његов клуб такмичење почео од првог кола квалификација.

Медији у Црној Гори су већ спекулисали да су потенцијални Брновићеви заменици Вељко Пауновић и Миодраг Божовић, који су међутим то демантовали. Они међутим верују да је клупа „соколова” довољно привлачан изазов за Рашовића, а његову везу са том државом проналазе и у чињеници да је његов отац Бранко рођени Подгоричанин, који је фудбалску каријеру почео у Будућности.

Црна Гора је такмичење у квалификацијама за Европско првенство завршила на четвртом месту у групи са Аустријом, Русијом, Шведском, Лихтенштајном и Молдавијом, са 11 освојених бодова.

Рашовић је пре белоруског тима водио Телеоптик и Партизан.

Коментари / 0

Оставите коментар