Bivši trener Partizana - selektor Crne Gore?!

Posle neuspeha Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, dosadašnji selektor Branko Brnović biće gotovo izvesno smenjen, a kao njegov zamenik sve glasnije se pominje bivši strateg Partizana Vuk Rašović.

Fudbal 19.10.2015 | 21:20
Bivši trener Partizana - selektor Crne Gore?!

On je aktuelni trener Dinamo Minska, sa kojim je prošlog vikenda i definitivno ostao bez šanse da osvoji titulu Belorusije, pošto je BATE zadržao 10 bodova tri kola pre kraja prvenstva.

Rašoviću će biti dovoljna jedna pobeda iz naredna tri kola da obezbedi vicešampionsku poziciju. Posebno je poštovan u Belorusiji zbog toga što je ove sezone uveo Dinamo u Ligu Evrope, iako je njegov klub takmičenje počeo od prvog kola kvalifikacija.

Mediji u Crnoj Gori su već spekulisali da su potencijalni Brnovićevi zamenici Veljko Paunović i Miodrag Božović, koji su međutim to demantovali. Oni međutim veruju da je klupa „sokolova” dovoljno privlačan izazov za Rašovića, a njegovu vezu sa tom državom pronalaze i u činjenici da je njegov otac Branko rođeni Podgoričanin, koji je fudbalsku karijeru počeo u Budućnosti.

Crna Gora je takmičenje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo završila na četvrtom mestu u grupi sa Austrijom, Rusijom, Švedskom, Lihtenštajnom i Moldavijom, sa 11 osvojenih bodova.

Rašović je pre beloruskog tima vodio Teleoptik i Partizan.

Komentari / 0

Ostavite komentar