Одсјекао зечевима главе, па позирао!

Човек из Ваљева згрозио јавност кад је окачио фотографије на друштвеној мрежи.

Србија 19.10.2015 | 16:10
Одсјекао зечевима главе, па позирао!

едан мештанин Ваљева се фотографисао и позирао поред десет мртвих зечева, којима је одсекао главе, а фотографију је поставио на Фејсбук.

Слика је добила 114 лајкова, али таквој подршци супротставили су се многи у коментарима, називајући га болесником, уз опаску да људска имбецилност нема граница. Један од оних који се укључио у дискусију написао је:

„Одговор онима који сматрају да је ово ОК. Није реч о томе да ли неко једе месо или не, реч је о бруталном касапљењу животиња и чињеници да особа позира поред лешева животиња којима је одсечена глава. Можда би сутра позирао и поред леша човека?“

Председница Удружења Европска иницијатива 17 Даница Дробац каже за Курир да све што није нормално добија ненормални публицитет.

"Фејсбук је пун таквих који постављају морбидне фотографије, а и оних који лајкују такве ствари. Ово је забрињавајуће, тај човек треба да буде ухапшен, осуђен и треба да га прегледа психијатар пошто ово нико нормалан не би урадио. Данас се иживљава на животињама, а сутра ће, не дај боже, на човеку. Живо биће је живо биће. Њему није место међу људима, већ у затвору. Ово је чин садисте и психопате!", наглашава Дробац.

Психотерапеут Зоран Миливојевић наводи да не може тачно да се зна шта је у питању:
"Можда је човек узгајивач зечева, па је желео да се похвали тиме, да испадне духовит, али свакако видимо да му је смисао за хумор лош, људи ће га мрзети због тога. А можда је и психопата, то не можемо да тврдимо јер га не познајемо."

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

зито

19.10.2015 15:18

Дебили , производи " Великог брата " , " Фарме " и осталих отрова , намјерно јавно пласираних на ТВ - у , па се овакве муве , лијепе на таква го..на , и онда се понашају овако , мислећи да је то нормално !

ОДГОВОРИТЕ