Odsjekao zečevima glave, pa pozirao!

Čovek iz Valjeva zgrozio javnost kad je okačio fotografije na društvenoj mreži.

Srbija 19.10.2015 | 16:10
Odsjekao zečevima glave, pa pozirao!

edan meštanin Valjeva se fotografisao i pozirao pored deset mrtvih zečeva, kojima je odsekao glave, a fotografiju je postavio na Fejsbuk.

Slika je dobila 114 lajkova, ali takvoj podršci suprotstavili su se mnogi u komentarima, nazivajući ga bolesnikom, uz opasku da ljudska imbecilnost nema granica. Jedan od onih koji se uključio u diskusiju napisao je:

„Odgovor onima koji smatraju da je ovo OK. Nije reč o tome da li neko jede meso ili ne, reč je o brutalnom kasapljenju životinja i činjenici da osoba pozira pored leševa životinja kojima je odsečena glava. Možda bi sutra pozirao i pored leša čoveka?“

Predsednica Udruženja Evropska inicijativa 17 Danica Drobac kaže za Kurir da sve što nije normalno dobija nenormalni publicitet.

"Fejsbuk je pun takvih koji postavljaju morbidne fotografije, a i onih koji lajkuju takve stvari. Ovo je zabrinjavajuće, taj čovek treba da bude uhapšen, osuđen i treba da ga pregleda psihijatar pošto ovo niko normalan ne bi uradio. Danas se iživljava na životinjama, a sutra će, ne daj bože, na čoveku. Živo biće je živo biće. Njemu nije mesto među ljudima, već u zatvoru. Ovo je čin sadiste i psihopate!", naglašava Drobac.

Psihoterapeut Zoran Milivojević navodi da ne može tačno da se zna šta je u pitanju:
"Možda je čovek uzgajivač zečeva, pa je želeo da se pohvali time, da ispadne duhovit, ali svakako vidimo da mu je smisao za humor loš, ljudi će ga mrzeti zbog toga. A možda je i psihopata, to ne možemo da tvrdimo jer ga ne poznajemo."

Izvor: Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

zito

19.10.2015 15:18

Debili , proizvodi " Velikog brata " , " Farme " i ostalih otrova , namjerno javno plasiranih na TV - u , pa se ovakve muve , lijepe na takva go..na , i onda se ponašaju ovako , misleći da je to normalno !

ODGOVORITE