Пантовић се спрема за "Орлове"!

Саво Милошевић тврди да у ФСС помно прате младог играча Бајерна и да Србија озбиљно рачуна на њега!

Фудбал 19.10.2015 | 17:00
Пантовић се спрема за "Орлове"!

Милош Пантовић је у суботу на мала врата ушао на светску фудбалску сцену, када је у 9. колу Бундеслиге дебитовао за Бајерн на гостовању Вердеру у Бремену (1:0).

Он је уласком на терен у последњим минутама меча постао први Србин, после Радмила Михајловића 1990. године, који је заиграо за Бајерн.

Момак, рођен 7. јула 1996. године у Минхену, није непознат нашој јавности.

Почетком ове године селектор репрезентације Србије до 19 година Иван Томић позивао га је за пријатељске дуеле. Пантовић је поносан на своје порекло, будући да су ми родитељи рођени у Ариљу, и због тога никада није имао дилему за коју државу ће наступати.

А и у Фудбалском савезу Србије помно прате Пантовића и рачунају на њега и за сениорски тим.

"Знамо ми за њега и рачунамо да ће играти за нашу репрезентацију. Он је већ раније позиван, али тренутно немамо селектора за тај узраст, али чим неког именујемо сигуран сам да ће позвати Пантовића", изјавио је за "Информер" Саво Милошевић, директор свих репрезентативних селекција.

Он истиче да у будућности види младог фудбалера Бајерна у дресу "орлова", али и још неколико играча које имају на мети.

"Верујем да нема разлога да бринемо, пошто полако пристижу сви ти талентовани млади момци. У будућности видим Пантовића у сениорском тиму, али и још много других играча тог узраста који су заиста велики таленти", додао је Милошевић, који ће ускоро бити задужен само за "А" тим Србије.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кике

19.10.2015 15:59

А Мисимовиц није србин или ста?

ОДГОВОРИТЕ