Pantović se sprema za "Orlove"!

Savo Milošević tvrdi da u FSS pomno prate mladog igrača Bajerna i da Srbija ozbiljno računa na njega!

Fudbal 19.10.2015 | 17:00
Pantović se sprema za "Orlove"!

Miloš Pantović je u subotu na mala vrata ušao na svetsku fudbalsku scenu, kada je u 9. kolu Bundeslige debitovao za Bajern na gostovanju Verderu u Bremenu (1:0).

On je ulaskom na teren u poslednjim minutama meča postao prvi Srbin, posle Radmila Mihajlovića 1990. godine, koji je zaigrao za Bajern.

Momak, rođen 7. jula 1996. godine u Minhenu, nije nepoznat našoj javnosti.

Početkom ove godine selektor reprezentacije Srbije do 19 godina Ivan Tomić pozivao ga je za prijateljske duele. Pantović je ponosan na svoje poreklo, budući da su mi roditelji rođeni u Arilju, i zbog toga nikada nije imao dilemu za koju državu će nastupati.

A i u Fudbalskom savezu Srbije pomno prate Pantovića i računaju na njega i za seniorski tim.

"Znamo mi za njega i računamo da će igrati za našu reprezentaciju. On je već ranije pozivan, ali trenutno nemamo selektora za taj uzrast, ali čim nekog imenujemo siguran sam da će pozvati Pantovića", izjavio je za "Informer" Savo Milošević, direktor svih reprezentativnih selekcija.

On ističe da u budućnosti vidi mladog fudbalera Bajerna u dresu "orlova", ali i još nekoliko igrača koje imaju na meti.

"Verujem da nema razloga da brinemo, pošto polako pristižu svi ti talentovani mladi momci. U budućnosti vidim Pantovića u seniorskom timu, ali i još mnogo drugih igrača tog uzrasta koji su zaista veliki talenti", dodao je Milošević, koji će uskoro biti zadužen samo za "A" tim Srbije.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Kike

19.10.2015 15:59

A Misimovic nije srbin ili sta?

ODGOVORITE