Митровић након прегледа: Пјеваћемо опет у јуну!

Тешко повређени капитен Звезде огласио се на Тwиттеру након снимања колена магнетном резонанцом.

Кошарка 19.10.2015 | 17:20
Митровић након прегледа: Пјеваћемо опет у јуну!

Резултат утакмице Звезда - Олимпија, у којој је прекинут три године дугачак низ "јадранских" победа браниоца титуле, пао је у недељу у други план.

Чим се Лука Митровићсручио уз гласан крик на паркет пред Савом Лешићем, већа пажња навијача била је посвећена његовој повреди него игри.

Капитен Звезде "сео" је на своје лево колено, па је уз помоћ саиграча и ривала изнет са терена. Неколико сати касније, први преглед магнетном резонанцом показао је да ће одсуствовати са терена неколико месеци.

Према вечерас доступним незваничним информацијама, Митровић је доживео повреду чашице колена и мораће на операцију.

Током вечери, крилни центар Звезде добијао је поруке подршке на друштвеним мрежама, па се и сам огласио пре поноћи, поруком:

"Нека буде борба непрестана... певаћемо у јуну опет! Хвала свима на подршци".

Митровићу је брз опоравак пожелео и некадашњи играч Звезде, а сада крилни центар Фенербахчеа Перо Антић. Истовремено, подржале су га присталице његовог клуба, али и многи навијачи највећег ривала - Партизана, подсећајући да је Митровић улазио у свлачионицу црно-белих да честита титулу после финала 2014.

Понедељак ће дати најпрецизније информације о стању капитена Звезде, док ће руководство клуба морати у хитну потрагу за појачањима, с обзиром на то да су црвено-бели на старту борбе за пласман у Топ 16 Евролиге десетковани повредама и да тренутно немају ниједног играча коме је позиција "четири" основна.

Осим Митровића, ван строја су и Немања Дангубић и Марко Тејић.

Капитен црвено-белих већ је прошао опоравак од тешке повреде колена, али десног, због којег је био на боловању у сезони 2013/14.

Коментари / 0

Оставите коментар