Mitrović nakon pregleda: Pjevaćemo opet u junu!

Teško povređeni kapiten Zvezde oglasio se na Twitteru nakon snimanja kolena magnetnom rezonancom.

Košarka 19.10.2015 | 17:20
Mitrović nakon pregleda: Pjevaćemo opet u junu!

Rezultat utakmice Zvezda - Olimpija, u kojoj je prekinut tri godine dugačak niz "jadranskih" pobeda branioca titule, pao je u nedelju u drugi plan.

Čim se Luka Mitrovićsručio uz glasan krik na parket pred Savom Lešićem, veća pažnja navijača bila je posvećena njegovoj povredi nego igri.

Kapiten Zvezde "seo" je na svoje levo koleno, pa je uz pomoć saigrača i rivala iznet sa terena. Nekoliko sati kasnije, prvi pregled magnetnom rezonancom pokazao je da će odsustvovati sa terena nekoliko meseci.

Prema večeras dostupnim nezvaničnim informacijama, Mitrović je doživeo povredu čašice kolena i moraće na operaciju.

Tokom večeri, krilni centar Zvezde dobijao je poruke podrške na društvenim mrežama, pa se i sam oglasio pre ponoći, porukom:

"Neka bude borba neprestana... pevaćemo u junu opet! Hvala svima na podršci".

Mitroviću je brz oporavak poželeo i nekadašnji igrač Zvezde, a sada krilni centar Fenerbahčea Pero Antić. Istovremeno, podržale su ga pristalice njegovog kluba, ali i mnogi navijači najvećeg rivala - Partizana, podsećajući da je Mitrović ulazio u svlačionicu crno-belih da čestita titulu posle finala 2014.

Ponedeljak će dati najpreciznije informacije o stanju kapitena Zvezde, dok će rukovodstvo kluba morati u hitnu potragu za pojačanjima, s obzirom na to da su crveno-beli na startu borbe za plasman u Top 16 Evrolige desetkovani povredama i da trenutno nemaju nijednog igrača kome je pozicija "četiri" osnovna.

Osim Mitrovića, van stroja su i Nemanja Dangubić i Marko Tejić.

Kapiten crveno-belih već je prošao oporavak od teške povrede kolena, ali desnog, zbog kojeg je bio na bolovanju u sezoni 2013/14.

Komentari / 0

Ostavite komentar