Пајтић дао исказ у полицији, одбио полиграф

Лидер ДС Бојан Пајтић дошао је у 12 сати у МУП и дао исказ у својству грађана. Како је јавио репортер Н1 Пајтић је одбио полиграф.

Србија 19.10.2015 | 15:40
Пајтић дао исказ у полицији, одбио полиграф

Пајтић је дао исказ у вези са случајем изградње ветропаркова.

Пајтић је дао исказ у предистражном поступку, а како је рекао, полицији је предочио све доказе из којих се, према његовом мишљењу, може закључити да је фирма Континентал виндс рекетирана. Како је објаснио лидер демократа, из документације се види да је то предузеће имало потпуно другачији третман у односу на сва друга која се баве истим послом.

Он је рекао да не очекује да ће ова власт изаћи са тачним резултатима истраге, јер, како тврди, не може да се очекује да ће власт потврдити да је Вучићев кум рекетриао неког.

Пајтић је одбио полиграф јер не жели да Стефановић тумачи резултате полиграфског тестирања и презентује их јавности и позвао је Вучића на полиграф, али у некој међународној институцији.

Подсетимо, сајт Телепромтер објавио је транскрипт разговора председника покрајинске Владе и лидера ДС и Лидије Удовички, сестре министарке у Влади Србије Кори Удовички, у којима се помиње да је директор Електромреже Србије (ЕМС) Никола Петровић, наводно, од Лидије Удовички тражио два милиона евра како би се на ЕМС прикључио ветропарк фирме Континентал виндс.

Пајтић је и раније говорио да хоће на полиграф, али не (министра унутрашњих послова) Стефановићев.

Извор: Н1

Коментари / 0

Оставите коментар