Роналдо: Златна копачка ми је значајнија од Златне лопте!

Нападач Реал Мадрида Кристијано Роналдо истакао је да му је значајнија Златна копачка од Златне лопте.

Фудбал 19.10.2015 | 16:20
Роналдо: Златна копачка ми је значајнија од Златне лопте!

Момак са острва Мадеира, који је недавно постигао 500. гол у каријери и освојио рекордну четврту Златну копачку за најбољег стрелца Европе.

Поготком против Левантеа у суботу осамосталио се на вечној листи стрелаца славног мадридског клуба, пошто је стигао до 324. поготка у белом дресу, на свом 310. наступу.

“Такмичење за Златну лопту се одвија и у другим лигама. Има много фантастичних нападача у Енглеској и Немачкој. У Премијер лиги су Вејн Руни, Агуеро и наравно Роберт Левандовски у Бундеслиги. Али, не заборавите Карима Бензему у Реалу и Луиса Суареса из Барселоне. Бензема игра одлично ове сезоне, а Суарес је већ освојио ову награду док је играо за Ливерпул”, рекао је Роналдо пре тог сусрета.

Португалац је навео да више цени награду за најбољег стрелца од Златне лопте, која се додељује најбољем играчу на свету, а коју је освојио три пута у каријери.

“Заиста волим ову награду, то је најбоља награда по мом мишљењу. Други вас могу одабрати за најбољег фудбалера, али посао нападача је да даје голове и то је оно што волим. Не могу да негирам да волим да постижем голове”, додао је Роналдо.

Коментари / 0

Оставите коментар