Дрловић задовољан дебијем, али...проклете повреде!

Реакција - позитивна! Партизан више од месец и по дана није победио као домаћин у Суперлиги, али је ангажовање Љубинка Друловића после оставке Зорана Милинковића донело резултат на том пољу.

Фудбал 19.10.2015 | 14:40
Дрловић задовољан дебијем, али...проклете повреде!

Нови шеф стручног штаба дебитовао је победом у дербију са Јавором - 3:2.

"Задовољан сам!", била је прва реченица коју је изговорио Друловић после тријумфа.

"Поклонили смо први гол Јавору, али смо се вратили, постизали голове и промашивали шансе, као и пенал. Повреде Брашанца и Јевтовића су нас омеле. Не знам да ли ће моћи да играју у четвртак и то је проблем. Честитам момцима, јер мислим да смо после тог поклоњеног гола имали сјајну реакцију", прокоментарисао тренер Партизана.

Током утакмице са Јавором Брашанац је повредио задњу ложу, а Јевтовић колено. Вечерас нису играли капитен Саша Илић, Стефан Бабовић, Грегор Балажиц и Оумару Абубакар.

Упитан да ли ће неко од њих заиграти у четвртак у Београду у утакмици против Атлетик Билбаа, Друловић је одговорио: "Не знам".

Он је навео да су у утакмици против Јавора млади играчи показали карактер, да има ствари које би требало поправити, али да су важна три бода, које су заслужили.

Упитан да прокоментарише игру Немање Петровића који је као леви бек играо везног играча, Друловић је рекао да је задовољан његовим наступом.Новинаре је занимало и Друловићево мишљење о Николи Нинковићу, који је у 15. минуту заменио Брашанца.

"У последње три године није пружао оно што се од њега очекивало, надам се да ће мојим доласком у Партизан искористити шансу, али све зависи од њега", рекао је он.

"Људи треба да буду стрпљиви, играћемо све боље из утакмце у утакмицу, треба подржати ове момке. Почели смо да прескачемо противнике који су испред нас и надам се да ћемо бити све бољи", рекао је Друловић.

Коментари / 0

Оставите коментар