Drlović zadovoljan debijem, ali...proklete povrede!

Reakcija - pozitivna! Partizan više od mesec i po dana nije pobedio kao domaćin u Superligi, ali je angažovanje Ljubinka Drulovića posle ostavke Zorana Milinkovića donelo rezultat na tom polju.

Fudbal 19.10.2015 | 14:40
Drlović zadovoljan debijem, ali...proklete povrede!

Novi šef stručnog štaba debitovao je pobedom u derbiju sa Javorom - 3:2.

"Zadovoljan sam!", bila je prva rečenica koju je izgovorio Drulović posle trijumfa.

"Poklonili smo prvi gol Javoru, ali smo se vratili, postizali golove i promašivali šanse, kao i penal. Povrede Brašanca i Jevtovića su nas omele. Ne znam da li će moći da igraju u četvrtak i to je problem. Čestitam momcima, jer mislim da smo posle tog poklonjenog gola imali sjajnu reakciju", prokomentarisao trener Partizana.

Tokom utakmice sa Javorom Brašanac je povredio zadnju ložu, a Jevtović koleno. Večeras nisu igrali kapiten Saša Ilić, Stefan Babović, Gregor Balažic i Oumaru Abubakar.

Upitan da li će neko od njih zaigrati u četvrtak u Beogradu u utakmici protiv Atletik Bilbaa, Drulović je odgovorio: "Ne znam".

On je naveo da su u utakmici protiv Javora mladi igrači pokazali karakter, da ima stvari koje bi trebalo popraviti, ali da su važna tri boda, koje su zaslužili.

Upitan da prokomentariše igru Nemanje Petrovića koji je kao levi bek igrao veznog igrača, Drulović je rekao da je zadovoljan njegovim nastupom.Novinare je zanimalo i Drulovićevo mišljenje o Nikoli Ninkoviću, koji je u 15. minutu zamenio Brašanca.

"U poslednje tri godine nije pružao ono što se od njega očekivalo, nadam se da će mojim dolaskom u Partizan iskoristiti šansu, ali sve zavisi od njega", rekao je on.

"Ljudi treba da budu strpljivi, igraćemo sve bolje iz utakmce u utakmicu, treba podržati ove momke. Počeli smo da preskačemo protivnike koji su ispred nas i nadam se da ćemo biti sve bolji", rekao je Drulović.

Komentari / 0

Ostavite komentar