Русија успоставила равнотежу моћи у Сирији

Акцијом Русије у Сирији поново је успостављена равнотежа моћи у свијету и поштовање међународног права, оцијенио је данас предсједник сиријског парламента Мохамед Џихад ал Лахам.

Свијет 18.10.2015 | 19:30
Русија успоставила равнотежу моћи у Сирији

"Као прво, желио бих да захвалим Русији, предсједнику Владимиру Путину, руској влади и народу, који су подржали Сирију на њеном исправном путу,у борби против тероризма", рекао је Лахам, на маргинама 133. Скупштине Интерпарламентарне уније (ИПУ) у Женеви.

"Више од четири и по године говоримо о тероризму у нашој земљи, али, нажалост, нико нас није слушао. Али, свијет је попустио и почео да прича о тероризму који се шири Европом", додао је он.

Поручио је да је Руско-сиријска алијанса постала први корак који је вратио равнотежу моћи у свијету, поштовање међународног права и Повеље Уједињених нација, које је погазила америчка администрација са својим савезницима.

Лахам је рекао и да су активности сиријског парламента у директној вези са радом владе, војске и са народом, у борби против тероризма.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Оде диктатор

18.10.2015 17:55

Та равнотежа ће одувати владара из Подгорице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Мик

18.10.2015 23:56

Не журити брзо са доношењем такви закључака јер ЗВЈЕР је најопасније када је рањена, а ЧОВЈЕК када је понижен и осраноћен!

ОДГОВОРИТЕ