Rusija uspostavila ravnotežu moći u Siriji

Akcijom Rusije u Siriji ponovo je uspostavljena ravnoteža moći u svijetu i poštovanje međunarodnog prava, ocijenio je danas predsjednik sirijskog parlamenta Mohamed Džihad al Laham.

Svijet 18.10.2015 | 19:30
Rusija uspostavila ravnotežu moći u Siriji

"Kao prvo, želio bih da zahvalim Rusiji, predsjedniku Vladimiru Putinu, ruskoj vladi i narodu, koji su podržali Siriju na njenom ispravnom putu,u borbi protiv terorizma", rekao je Laham, na marginama 133. Skupštine Interparlamentarne unije (IPU) u Ženevi.

"Više od četiri i po godine govorimo o terorizmu u našoj zemlji, ali, nažalost, niko nas nije slušao. Ali, svijet je popustio i počeo da priča o terorizmu koji se širi Evropom", dodao je on.

Poručio je da je Rusko-sirijska alijansa postala prvi korak koji je vratio ravnotežu moći u svijetu, poštovanje međunarodnog prava i Povelje Ujedinjenih nacija, koje je pogazila američka administracija sa svojim saveznicima.

Laham je rekao i da su aktivnosti sirijskog parlamenta u direktnoj vezi sa radom vlade, vojske i sa narodom, u borbi protiv terorizma.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ode diktator

18.10.2015 17:55

Ta ravnoteža će oduvati vladara iz Podgorice.

ODGOVORITE
Name

Михаило Мик

18.10.2015 23:56

Не журити брзо са доношењем такви закључака јер ЗВЈЕР је најопасније када је рањена, а ЧОВЈЕК када је понижен и осраноћен!

ODGOVORITE