Јелена о 15. титули и Анђелики Кербер...

Понекад ми је изгледала као Кинески зид! Јелена Јанковић је преокретом дошла до победе у финалу Хонг Конга, пошто је преокренула против Анђелике Кербер и славила са 3:6, 7:6 (4), 6:1, после два и по сата борбе у којој јој је противница понекад деловала као несавладива препрека.

Тенис 18.10.2015 | 18:00
Јелена о 15. титули и Анђелики Кербер...

"Имала сам невероватну недељу, Анђелика је страшан борац и такмичар, понекад ми је изгледала као Кинески зид, у тренуцима када нисам могла да направим винер. Невероватно је како трчи и игра" рекла је Јанковићева на церемонији.

Она је у полуфиналу победила Венус Вилијамс, а на путу до титуле, изгубила је само један сет, у финалу. Анђелика је своје шансе пропустила у другом сету, у трећем је тражила и лекарски тајм-аут.

"Учинила сам све што сам могла, понекад је бол ипак јачи. Дала сам све од себе, ипак је ово била добра недеља за мене", кратко је прокоментарисала меч Немица после пораза.

Јелена је освојила 15. титулу у каријери, а другу у последњих месец дана, пошто је недавно била најбоља у Гвангжуу.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

лиценца

18.10.2015 16:25

На овом сајту нико не коментарише било шта сто није политика или боље речено да то што се коментарише нема везе са правом плитиком а није ни чудо јер немамо праве политичаре а народ, а народ се празни писајуће углавном небулозе. ЧЕСТИТАМ ЈЕЛЕНИ 15-ту ТИТУЛУ-ТРОФЕЈ И МИСЛИМ ДА ГА ЈЕ ДАВНО ЗАСЛУЖИЛА. ЈЕЛЕНА САМО ТАКО НАСТАВИ !

ОДГОВОРИТЕ