Jelena o 15. tituli i Anđeliki Kerber...

Ponekad mi je izgledala kao Kineski zid! Jelena Janković je preokretom došla do pobede u finalu Hong Konga, pošto je preokrenula protiv Anđelike Kerber i slavila sa 3:6, 7:6 (4), 6:1, posle dva i po sata borbe u kojoj joj je protivnica ponekad delovala kao nesavladiva prepreka.

Tenis 18.10.2015 | 18:00
Jelena o 15. tituli i Anđeliki Kerber...

"Imala sam neverovatnu nedelju, Anđelika je strašan borac i takmičar, ponekad mi je izgledala kao Kineski zid, u trenucima kada nisam mogla da napravim viner. Neverovatno je kako trči i igra" rekla je Jankovićeva na ceremoniji.

Ona je u polufinalu pobedila Venus Vilijams, a na putu do titule, izgubila je samo jedan set, u finalu. Anđelika je svoje šanse propustila u drugom setu, u trećem je tražila i lekarski tajm-aut.

"Učinila sam sve što sam mogla, ponekad je bol ipak jači. Dala sam sve od sebe, ipak je ovo bila dobra nedelja za mene", kratko je prokomentarisala meč Nemica posle poraza.

Jelena je osvojila 15. titulu u karijeri, a drugu u poslednjih mesec dana, pošto je nedavno bila najbolja u Gvangžuu.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

licenca

18.10.2015 16:25

Na ovom sajtu niko ne komentariše bilo šta sto nije politika ili bolje rečeno da to što se komentariše nema veze sa pravom plitikom a nije ni čudo jer nemamo prave političare a narod, a narod se prazni pisajuće uglavnom nebuloze. ČESTITAM JELENI 15-tu TITULU-TROFEJ I MISLIM DA GA JE DAVNO ZASLUŽILA. JELENA SAMO TAKO NASTAVI !

ODGOVORITE