Видео: Грофе, и није ти неки фазон...!

Тренер Црвене звезде у медијским наступима често уме да насмеје, уме да буде и непријатан, не користи фразе и поштапалице, конкретно коментарише догађаје, али данас је беспотребно прешао границу доброг укуса.

Фудбал 18.10.2015 | 20:40
Видео: Грофе, и није ти неки фазон...!

Тренер Црвене звезде Миодраг Гроф Божовић, творац серије од 11 победа у 13 утакмица Суперлиге, током које црвено-бели нису поражени, један је од ретких спортских радника чије конференције за штампу заиста јесу интересантне.

Још од представљања на "Маракани", када је шалама и конкретним изјавама добио а приори симпатије звездаша, Божовић медијским наступима сам пуни странице спортске штампе.

Било је пошалица, свађа с новинарима, тихог бојкота, распитивања ко долази из које редакције, најважније било је увек изјава за које ми, новинари, кажемо да су "кртина" и да се од њих може направити текст, тема, било шта...

Фразе о "правој првенственој утакмици", "поштовању договора из свлачионице", "пружања тог неког свог максимума" и сличне ретко ћете или никад чути на Грофовим конференцијама.

Међутим, да ли у намери да се нашали или шта већ, тренер Црвене звезде данас на Бањици прешао је границу доброг укуса.

Тражећи од новинара да не хвале превише Марка Грујића, који не само да је постигао диван гол у победи од 0:3, већ константо игра добро и боље, Божовић је рекао:

"Ви волите орлиће, петлиће и не знам како се зову, овај... Сва ова, да не кажем, живина".

Да младе играче не треба превише хвалити, Божовић је потпуно у праву, али их без икаквог повода поредити са живином, е то и није нека фора.

Грофе, умеш ти то много боље! Тим пре што орлићи нису живина.

Послушајте Божовићево излагање.

Коментари / 0

Оставите коментар