20 година за убиство бебе од 20 мјесеци

Апелациони суд у Београду правоснажно је осудио на 20 година затвора мушкарца, чији идентитет није навео, због убиства свог детета од 20 месеци.

Србија 17.10.2015 | 13:40
20 година за убиство бебе од 20 мјесеци

Том одлуком је потврђена пресуда Вишег суда у Београду којом је А.А. осуђен због извршења кривичног дела тешко убиство, објављено је на сајту Апелационог суда.

У пресуди се наводи да је окривљени А.А. осуђен што је 6. новембра 2013. године у Београду у гаражи за привремени смештај, у којој је непријављено боравио са породицом, лишио живота дете рођено 2012. године.

У образложењу пресуде Апелационог суда се, између осталог, наводи да и тај суд налази да је окривљеном, због извршења тешког убиства, оправдано било изрећи максималну затворску казну на коју је могао бити осуђен с обзиром на свој "календарски узраст" ( 25 година, према писању медија), ценећи при томе да је лишио живота сопствено дете од само 20 месеци старости.

Медији су раније пренели да је несрећна беба у болницу примљена са повредана јетре и слезине, преломом чеоне кости и обостране преломе слепоочних костију и да је тамо преминула.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар