ФРА: Реми Монака и Лиона у Кнежевини!

Монако је краљ ремија! Лион после велике иницијативе извукао бод у Кнежевини! Домаћин се после вођства повукао, па морао на крају да се задовољи ремијем – 1:1.

Фудбал 17.10.2015 | 11:00
ФРА: Реми Монака и Лиона у Кнежевини!

Монако се и даље налази у зони „икса“! Екипа Леонарда Жардима везала је четврти узастопни реми, пошто је у вечерашњем мечу испустила предност против Лиона – 1:1. Старо правило да морате да страдате ако се определите искључиво на дефанзиву на својој кожи осетили су домаћи фудбалери.

Задовољни вођством чекали су да прође време и да играчи Лиона изгубе стрпљење. Преварили су се...

Карактеристичну „чекалицу“, својеврсну фудбалску верзију шаха прекинуо је хрватски интернационалац Марио Пашалић. Он је искористио грешку голмана Лиона Антонија Лопеза који је отишао у празно и затим сместио лопту у небрањену мрежу.

Монако је задовољан вођством препустио иницијативу Олимпику, можда и због чињенице да је Лион ове сезоне на гостовањима непрепознатљив. Константно се играло пред шеснаестерцом домаћина, Лаказет је промашио неколико изгледних шанси... После искључења пренервозног Воласа Лиону је олакшан посао. На крају гости су успели да изједначе. После билијара у шеснаестерцу домаћина најбоље се снашао Рафаел и у 84.минуту поравнао резултат.

ЛИГА 1 – Десето коло

Монако – Лион 1:1 (1:0)
/Пашалић 39, Рафаел/

Субота

17.00 Бастиа – ПСГ

20.00 Сент Етјен – Ајачио

20.00 Генгамп – Лион

20.00 Нант – Троа

20.00 Ремс- Каен

20.00 Тулуз – Анжер

Недеља

14.00 Марсеј – Лоријен

17.00 Бордо – Монпеље

21.00 Рен - Ница

Коментари / 0

Оставите коментар