FRA: Remi Monaka i Liona u Kneževini!

Monako je kralj remija! Lion posle velike inicijative izvukao bod u Kneževini! Domaćin se posle vođstva povukao, pa morao na kraju da se zadovolji remijem – 1:1.

Fudbal 17.10.2015 | 11:00
FRA: Remi Monaka i Liona u Kneževini!

Monako se i dalje nalazi u zoni „iksa“! Ekipa Leonarda Žardima vezala je četvrti uzastopni remi, pošto je u večerašnjem meču ispustila prednost protiv Liona – 1:1. Staro pravilo da morate da stradate ako se opredelite isključivo na defanzivu na svojoj koži osetili su domaći fudbaleri.

Zadovoljni vođstvom čekali su da prođe vreme i da igrači Liona izgube strpljenje. Prevarili su se...

Karakterističnu „čekalicu“, svojevrsnu fudbalsku verziju šaha prekinuo je hrvatski internacionalac Mario Pašalić. On je iskoristio grešku golmana Liona Antonija Lopeza koji je otišao u prazno i zatim smestio loptu u nebranjenu mrežu.

Monako je zadovoljan vođstvom prepustio inicijativu Olimpiku, možda i zbog činjenice da je Lion ove sezone na gostovanjima neprepoznatljiv. Konstantno se igralo pred šesnaestercom domaćina, Lakazet je promašio nekoliko izglednih šansi... Posle isključenja prenervoznog Volasa Lionu je olakšan posao. Na kraju gosti su uspeli da izjednače. Posle bilijara u šesnaestercu domaćina najbolje se snašao Rafael i u 84.minutu poravnao rezultat.

LIGA 1 – Deseto kolo

Monako – Lion 1:1 (1:0)
/Pašalić 39, Rafael/

Subota

17.00 Bastia – PSG

20.00 Sent Etjen – Ajačio

20.00 Gengamp – Lion

20.00 Nant – Troa

20.00 Rems- Kaen

20.00 Tuluz – Anžer

Nedelja

14.00 Marsej – Lorijen

17.00 Bordo – Monpelje

21.00 Ren - Nica

Komentari / 0

Ostavite komentar