Босић честитао Вучићу седам година СНС-а

Предсједник Српске демократске странке Младен Босић упутио је, поводом седам година постојања и успјешног рада, честитку предсједнику Српске напредне странке Александру Вучићу као израз искреног пријатељства и задовољства досадашњом сарадњом.

Република Српска 17.10.2015 | 07:00
Босић честитао Вучићу седам година СНС-а

"Српска напредна странка у Србији појавила се прије седам година као израз чврсте жеље да народ добије политичког представника који је у стању да успостави правну државу и праведно друштво уз уважавање сваког човјека, националних интереса и вриједности у цјелини". каже се у честитки предсједника Босића.

Даље се наводи да посебну важност за све нас који не живимо у Републици Србији има то што је Српска напредна странка успјела такве политичке циљеве да промовише на отворен и пријатељски начин у односу на све земље регије и нашег окружења.

"Познајући Вас, поштовани предсједниче, сигуран сам да ћемо и у будуће као и до сада сви ми из Републике Српске и Српске демократске странке у Вама и вашој странци имати искрене пријатеље и савезнике у борби за бољи живот у нашим земљама", каже се у честитки предсједника Босића.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Сјецање

17.10.2015 05:29

СДС је основан прије 25. година као израз воље Српског народа на простору БиХ да остане и опстане на својим вјековним просторима и да одлучује самостално о својој судбини. Немојте никада заборавити да вам је то примарни циљ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глупост

17.10.2015 09:59

Ко то данас на Балкану одлучује о својој судбини? Па Русија се БОРИ да би могла одлучивати о својој судбини, а ти ако ниси знао, Србија, Хрватска, БИХ ОДАВНО НЕМАЈУ НИКАКВОГ учешћа у одлучивању о својој судбини, све што гледаш само је СХОW.

Name

Михаило Микић

17.10.2015 10:09

Садашњи "полутичари" на просторима србски земаља Светог Саве а И шире У свим земљама бивше Југославије давно су заборавили сврху и циљ оснивања својих политички партија. Они једино ниси заборавили да требају са народним знојен и трудом кроз приватизације И друге лоповлуке да напуне са доларима, еврима и маркама своје џепове који дна немају. Част појединцима али они се и не примећују У мору лопова и превараната који сада у име демонократије владају у земљама бивше Југославије. Због њиховог таквог "госпоственог" И демонокрстског начина живота, рада и понашања Титово време ће остати упамћено код грађана бивше Југославије по добру а не по злу, иако је Титов режим изродио садашње "политичаре".Титова власт пренела се данас само под другим именом са оца на сина. ЖИВЈЕЛА ЗАТО ДЕМОНОКРАТИЈА! СТАРИЈА ЈЕ ОНА ОД МОГ УНУКА! ЖИВИО ВИШЕСТРАНАЧКИ СИСТЕМ У КОМЕ ЈЕ СЈАХО КУРТЕ ДА УЗЈАШЕ МУРТЕ!

Name

сјећање на глупост

17.10.2015 10:33

Хвала на корисним информацијама. Заиста цијеним сто си ми отворио очи. Међутим, порука се не односи на особе из ФБиХ и Бошњаке. Они пословично од отоманских па све до данашњих дана нити су имали прилике нити знају шта то значи имати своју државу и нацију, а поготово шта значи водити рачуна о својој судбини. О њиховој судбини и политици увијек неко други је водио рачуна. Порука се односи на Србе и политичке партије српског предзнака у Републици Српској да не забораве у којим временима су настале, због чега су настале и колико је битно да то не заборави. Што се тиче вас Бошњака, добро нам је познато кроз претходна времена која нам све добра мислите.

Name

сара

17.10.2015 12:44

@сјећање на глупост Засто би ми,босњаци требали да "вама Србима мислимо добро"? Па вас предсједник М.Додик вам не мисли добро...засто би ми мислили вама добро...

ОДГОВОРИТЕ
Name

@сара

17.10.2015 13:10

Чисто сумњам да би ти Србе нешто више вољела да нема Додика?! Ако у ничему нисте добри, онда сте заиста мајстори у "шупљој" причи.