Bosić čestitao Vučiću sedam godina SNS-a

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mladen Bosić uputio je, povodom sedam godina postojanja i uspješnog rada, čestitku predsjedniku Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću kao izraz iskrenog prijateljstva i zadovoljstva dosadašnjom saradnjom.

Republika Srpska 17.10.2015 | 07:00
Bosić čestitao Vučiću sedam godina SNS-a

"Srpska napredna stranka u Srbiji pojavila se prije sedam godina kao izraz čvrste želje da narod dobije političkog predstavnika koji je u stanju da uspostavi pravnu državu i pravedno društvo uz uvažavanje svakog čovjeka, nacionalnih interesa i vrijednosti u cjelini". kaže se u čestitki predsjednika Bosića.

Dalje se navodi da posebnu važnost za sve nas koji ne živimo u Republici Srbiji ima to što je Srpska napredna stranka uspjela takve političke ciljeve da promoviše na otvoren i prijateljski način u odnosu na sve zemlje regije i našeg okruženja.

"Poznajući Vas, poštovani predsjedniče, siguran sam da ćemo i u buduće kao i do sada svi mi iz Republike Srpske i Srpske demokratske stranke u Vama i vašoj stranci imati iskrene prijatelje i saveznike u borbi za bolji život u našim zemljama", kaže se u čestitki predsjednika Bosića.

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Sjecanje

17.10.2015 05:29

SDS je osnovan prije 25. godina kao izraz volje Srpskog naroda na prostoru BiH da ostane i opstane na svojim vjekovnim prostorima i da odlučuje samostalno o svojoj sudbini. Nemojte nikada zaboraviti da vam je to primarni cilj.

ODGOVORITE
Name

Glupost

17.10.2015 09:59

Ko to danas na Balkanu odlučuje o svojoj sudbini? Pa Rusija se BORI da bi mogla odlučivati o svojoj sudbini, a ti ako nisi znao, Srbija, Hrvatska, BIH ODAVNO NEMAJU NIKAKVOG učešća u odlučivanju o svojoj sudbini, sve što gledaš samo je SHOW.

Name

Михаило Микић

17.10.2015 10:09

Садашњи "полутичари" на просторима србски земаља Светог Саве а И шире У свим земљама бивше Југославије давно су заборавили сврху и циљ оснивања својих политички партија. Они једино ниси заборавили да требају са народним знојен и трудом кроз приватизације И друге лоповлуке да напуне са доларима, еврима и маркама своје џепове који дна немају. Част појединцима али они се и не примећују У мору лопова и превараната који сада у име демонократије владају у земљама бивше Југославије. Због њиховог таквог "госпоственог" И демонокрстског начина живота, рада и понашања Титово време ће остати упамћено код грађана бивше Југославије по добру а не по злу, иако је Титов режим изродио садашње "политичаре".Титова власт пренела се данас само под другим именом са оца на сина. ЖИВЈЕЛА ЗАТО ДЕМОНОКРАТИЈА! СТАРИЈА ЈЕ ОНА ОД МОГ УНУКА! ЖИВИО ВИШЕСТРАНАЧКИ СИСТЕМ У КОМЕ ЈЕ СЈАХО КУРТЕ ДА УЗЈАШЕ МУРТЕ!

Name

sjećanje na glupost

17.10.2015 10:33

Hvala na korisnim informacijama. Zaista cijenim sto si mi otvorio oči. Međutim, poruka se ne odnosi na osobe iz FBiH i Bošnjake. Oni poslovično od otomanskih pa sve do današnjih dana niti su imali prilike niti znaju šta to znači imati svoju državu i naciju, a pogotovo šta znači voditi računa o svojoj sudbini. O njihovoj sudbini i politici uvijek neko drugi je vodio računa. Poruka se odnosi na Srbe i političke partije srpskog predznaka u Republici Srpskoj da ne zaborave u kojim vremenima su nastale, zbog čega su nastale i koliko je bitno da to ne zaboravi. Što se tiče vas Bošnjaka, dobro nam je poznato kroz prethodna vremena koja nam sve dobra mislite.

Name

sara

17.10.2015 12:44

@sjećanje na glupost Zasto bi mi,bosnjaci trebali da "vama Srbima mislimo dobro"? Pa vas predsjednik M.Dodik vam ne misli dobro...zasto bi mi mislili vama dobro...

ODGOVORITE
Name

@sara

17.10.2015 13:10

Čisto sumnjam da bi ti Srbe nešto više voljela da nema Dodika?! Ako u ničemu niste dobri, onda ste zaista majstori u "šupljoj" priči.