Одом отворио очи, али и даље критично!

Ламар Одом и даље се налази на апаратима који га одржавају у животу, али има малог помака у његовом здравственом стању, преноси ЕСПН.

Кошарка 17.10.2015 | 15:20
Одом отворио очи, али и даље критично!

Двоструки НБА шампион са Лос Анђелес Лејкерсима, и најбољи шести играч најјаче лиге света пре четири сезоне, пронађен је у у уторак у бесвесном стању на 'Љубавном ранчу' у близини Лас Вегаса.

Власти у Невади саопштиле су затим да је Одом кобне ноћи у борделу конзумирао биљну вијагру, кокаин и попио флашу коњака, а претходно се три дана проводио са неколико девојака.

Ламар је експресно пребачен у болницу, од када се налази у коми, а детаљне анализе његове крви биће познате тек кроз десетак дана.

Његов пријатељ из детињста Данијел Артерс, брат Рона Артеста, некадашњег саиграча из 'Језерџија', твитовао је да је Одом отворио очи на кратко, као и да је стисао руку бивше жене Клои Кардашијан. Осим ње, у болницу су претходних дана били и Мета Ворлд Пис (или ти споменути Рон Артест), као и Коби Брајант – који је исто вече напустио утакмицу како би обишао великог пријатеља.

Ипак, Данијел је написао и да је Одомово стање 'мало боље, али и даље критично', што су недуго затим потврдили и медији у Сједињеним Америчким Државама.

Одом је последњих година имао велике проблеме са дрогом и законом. Његов цео живот је био проблематичан, мајка му је преминула од рака када је имао само 12 година, одгајила га је бака, а са оцем, иначе тешким наркоманом, није био у контакту све до последњих неколико година.

Иако се чинило да је све то оставио иза себе, проблеми су уследили после великих трагедија које су му се десиле – 2006. године му је умрла ћерка Џејден са само пола године, недавно су му преминула два пријатеља, док је враћајући се са једне од сахрана његов рођак колико убио 15-годишњег бициклисту.

Коментари / 0

Оставите коментар