Odom otvorio oči, ali i dalje kritično!

Lamar Odom i dalje se nalazi na aparatima koji ga održavaju u životu, ali ima malog pomaka u njegovom zdravstvenom stanju, prenosi ESPN.

Košarka 17.10.2015 | 15:20
Odom otvorio oči, ali i dalje kritično!

Dvostruki NBA šampion sa Los Anđeles Lejkersima, i najbolji šesti igrač najjače lige sveta pre četiri sezone, pronađen je u u utorak u besvesnom stanju na 'Ljubavnom ranču' u blizini Las Vegasa.

Vlasti u Nevadi saopštile su zatim da je Odom kobne noći u bordelu konzumirao biljnu vijagru, kokain i popio flašu konjaka, a prethodno se tri dana provodio sa nekoliko devojaka.

Lamar je ekspresno prebačen u bolnicu, od kada se nalazi u komi, a detaljne analize njegove krvi biće poznate tek kroz desetak dana.

Njegov prijatelj iz detinjsta Danijel Arters, brat Rona Artesta, nekadašnjeg saigrača iz 'Jezerdžija', tvitovao je da je Odom otvorio oči na kratko, kao i da je stisao ruku bivše žene Kloi Kardašijan. Osim nje, u bolnicu su prethodnih dana bili i Meta Vorld Pis (ili ti spomenuti Ron Artest), kao i Kobi Brajant – koji je isto veče napustio utakmicu kako bi obišao velikog prijatelja.

Ipak, Danijel je napisao i da je Odomovo stanje 'malo bolje, ali i dalje kritično', što su nedugo zatim potvrdili i mediji u Sjedinjenim Američkim Državama.

Odom je poslednjih godina imao velike probleme sa drogom i zakonom. Njegov ceo život je bio problematičan, majka mu je preminula od raka kada je imao samo 12 godina, odgajila ga je baka, a sa ocem, inače teškim narkomanom, nije bio u kontaktu sve do poslednjih nekoliko godina.

Iako se činilo da je sve to ostavio iza sebe, problemi su usledili posle velikih tragedija koje su mu se desile – 2006. godine mu je umrla ćerka Džejden sa samo pola godine, nedavno su mu preminula dva prijatelja, dok je vraćajući se sa jedne od sahrana njegov rođak koliko ubio 15-godišnjeg biciklistu.

Komentari / 0

Ostavite komentar