Док Босна слави Србина Ђурића, Меша се нада плеју којег Србија не зове!

Голови српског нападача одвели Змајеве у бараж за ЕП, а тамо би могао да их појача потенцијални члан Орлова!

Фудбал 17.10.2015 | 21:00
Док Босна слави Србина Ђурића, Меша се нада плеју којег Србија не зове!

Пре две године је херој Босне и Херцеговине био “гастарбајтер Изет Хајровић чији гол је донео Змајевима историјски пласман на СП у Бразилу, а сада је ту улогу преузео Милан Ђурић. Корпулентни нападач Ћезене је са два гола у два кључна меча против Велса и Кипра трасирао Босанцима пут до баража за ЕП у Француској.

Може се рећи да је Ђурић изум новог селектор Мехмеда Баждаревића код којег је дебитовао и који му је дао велику шансу.
“Играо је својевремено у младој репрезентацији, затим га дуго није било. Уочио сам кавлитет и нисам се уопште двоумио да ли да га ставим на списак. Висок два метра, покретан, одличан у скоку, може да буде злата вредан, што се и потврдило…”, каже Баждаревић за Спорт.

Босанском селектору није могао да промакне Ђурић, а нада се да ће дрес његовог тима ускоро обући и Србин из Холандије Марко Вејиновић који се раније помињао као будући члан српоских Орлова. Плејмејкер Фејенорда има понуду из БиХ и мора да одлучи да ли ће и даље чекати Холандију.
“Прешао сам хиљаде километара, видео безброј утакмица, на њима запазио играче који би добродошчли овдашњој селекцији. Марко Вејиновић је један од њих. Надам се да ће да пристане да нас појача.”

Баждаревић има и жељу пред бараж.
“Само да избегнем мог пријатеља Срећка Катанеца.”

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

симо гастарбајтер

17.10.2015 19:09

"Српски" нападац.. О бозе мили засто дјелите дјецу на ове или оне.Па игра за Босну мајка му стара.Зар је тако мизерно реци Босански.. Па ја као поносни Србин се поносим сто сам из Босне,и овде у Аустрији врло цијене Босанце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

17.10.2015 19:14

Е мој Симо боље је коријење јести !!

Name

симо

17.10.2015 19:40

Блбл, једи корјење ко ти брани. Свако има право на свој избор. Ти си изабрао корјење, и ја то поштујем.

Name

тузлак

17.10.2015 19:34

Поздрав за симу,а волио би да ми неко одговори засто неволи своју дрзаву БиХ .Било ко да оде из босне у србију хрватску америку тунгузију он це бити босанац и ниста друго ,једино у босни се називају србима хрватима и босњацима.Драган Стојковиц се толико поноси босном и херцеговином да га сви и познају као Босанца .

ОДГОВОРИТЕ