Партизан и Цибона већ "играју" на Тwиттеру!

Цибона и Партизан "загрејали" атмосферу пред данашњи дуел два тима.

Кошарка 17.10.2015 | 12:00
Партизан и Цибона већ "играју" на Тwиттеру!

Два клуба са великом историјом овог викенда ће одиграти још један дуел, али меч не дочекују у најсјајнијем расположењу...

Финансијски проблеми тресу два кошаркашка гиганта, па се утакмица (субота, 17.00) у овом тренутку уједно назива и "дерби", али и "дерби зачеља".

Цибона је у досадашњем току АБА Лиге остварила само једну победу (Тајун), док је Партизан остварио једну више (Сутјеска и МЗТ), али пут Загреба је кренуо са најновијим појачањем у виду Данила Анђушића.

Међутим, иако тренутни резултати не говоре толико о дражи која ова утакмица увек има, људи који воде Тwиттер налоге два клуба, потрудили су се да "погреју атмосферу".

Прво су из Цибоне поделили фотографију исечка из новина из сезоне 1987/88, када је Цибона победила у једној од полуфиналних утакмица, уз поруку "Као у добра стара времена, сусрет два велика кошаркашка великана", поручили су Цибоси.

А Партизан је убрзо одговорио.

Увек је задовољство играти са великим спортским ривалима Памтимо важне мечеве, поразе, али и победе", и поделио фотографију славља из 2010. године после Кецманове тројке.

Како ривалства некада могу да буду лепа? Браво!

Узгред, да се подсетимо ОНЕ тројке...

Коментари / 0

Оставите коментар