Partizan i Cibona već "igraju" na Twitteru!

Cibona i Partizan "zagrejali" atmosferu pred današnji duel dva tima.

Košarka 17.10.2015 | 12:00
Partizan i Cibona već "igraju" na Twitteru!

Dva kluba sa velikom istorijom ovog vikenda će odigrati još jedan duel, ali meč ne dočekuju u najsjajnijem raspoloženju...

Finansijski problemi tresu dva košarkaška giganta, pa se utakmica (subota, 17.00) u ovom trenutku ujedno naziva i "derbi", ali i "derbi začelja".

Cibona je u dosadašnjem toku ABA Lige ostvarila samo jednu pobedu (Tajun), dok je Partizan ostvario jednu više (Sutjeska i MZT), ali put Zagreba je krenuo sa najnovijim pojačanjem u vidu Danila Anđušića.

Međutim, iako trenutni rezultati ne govore toliko o draži koja ova utakmica uvek ima, ljudi koji vode Twitter naloge dva kluba, potrudili su se da "pogreju atmosferu".

Prvo su iz Cibone podelili fotografiju isečka iz novina iz sezone 1987/88, kada je Cibona pobedila u jednoj od polufinalnih utakmica, uz poruku "Kao u dobra stara vremena, susret dva velika košarkaška velikana", poručili su Cibosi.

A Partizan je ubrzo odgovorio.

Uvek je zadovoljstvo igrati sa velikim sportskim rivalima Pamtimo važne mečeve, poraze, ali i pobede", i podelio fotografiju slavlja iz 2010. godine posle Kecmanove trojke.

Kako rivalstva nekada mogu da budu lepa? Bravo!

Uzgred, da se podsetimo ONE trojke...

Komentari / 0

Ostavite komentar