Чавић: Са Додиком се не састајемо због лажних квалификација

Предсједник Народног демократског покрета (НДП) Драган Чавић изјавио је данас да не жели да „упада у замку харанге, неутемељених, лажних и тенденционих квалификација и да су све то разлози због којих нема смисла ићи на било какав састанак с предсједником Републике Српске Милорадом Додиком.

Република Српска 16.10.2015 | 19:32
Чавић: Са Додиком се не састајемо због лажних квалификација

Истичући да га не интересују Додикове квалификације и оптужбе упућене Савезу за промјене, Чавић је рекао да чека посебно засједање парламента Републике Српске, 20. октобра, како би, навео је, изнијели доказе који оспоравају, наводно, штетно дјеловање представника Савеза за промјене у власти на нивоу БиХ.

Казао је и да су наводи Владе Српске, која је припремила материјал за посебну сједницу, највећим дијелом, „потпуно бесмислени“.

-Потрудили смо се да прибавимо бројне одлуке које су доносили представници СНСД-а у Вијећу министара у претходних десет година, у којима је директно крешен интерес Републике Српске, рекао је Чавић.

Додао је „да на састанке код Додика не долази ни Игор Радојичић, који је доскора био високи функционер његове странке, као и на састанке СНСД-а о важним питањима, јер му не вјерује“.

-Па ако Радојичић не долази на те састанке, јер нема потребе да слуша неистине и импровизације, зашто бисмо ми то радили из Савеза за промјене, рекао је лидер НДП-а.

Предсједник Српске Милорад Додик поново је и за данас заказао састанак с представницима парламентарних странака у Републици Српској, иако му ни прошли петак нису дошли представници Савеза за промјене, због квалификација да су „издајници интереса Републике Српске“.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

бла бла

16.10.2015 17:53

Хоћемо ли дочекати бушење и рушење власти, или ћемо само слушати саопштења?

ОДГОВОРИТЕ
Name

сирија

16.10.2015 19:25

Дочекаћемо, за тачно годину дана избори локални, па ћемо да их срушимо, неће више нико гласати за њих!

Name

Брод

16.10.2015 19:35

Свака част Драгане, да сва опозиција као ти дрекавац би давно са својом бандом отишао на робију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Песимиста са покрићем

16.10.2015 19:36

Волунтаризам, импровизација и блеф, као матрица власти и владања. Нема ту ни 'п' од политике. Ето то је што је, а празнина бије, добро није, нити ће бити. Нити се ко добру нада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПД

16.10.2015 19:56

ЧАВИЋ А ШТА ЈЕ СА ПРЕСУЂЕНИМ КРИМИНАЛЦЕМ ПАВИЋЕМ ЗАШТО ЊЕГА НЕ ПРОЗИВАТЕ.НИШТА ОН НИЈЕ БОЉИ ОД ОВОГа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хоботница

16.10.2015 20:55

Прво главу, послије пипке...а и папке!