Промјене у ФСС-у: Кокеза преузима власт?!

Бивши потпредседник Црвене звезде од априла преузима функцију Томислава Караџића, пише лист "Ало".

Фудбал 17.10.2015 | 13:40
Промјене у ФСС-у: Кокеза преузима власт?!

Избори на свим нивоима у Фудбалском савезу Србије најављени су још летос, а очекује се да буду одржани на пролеће идуће године.

Наравно, највише пажње посвећује се томе да ли ће и каква промена бити на челној функцији, односно да ли ће Томислав Караџић добити наследника или ће наставити своју вишегодишњу владавину.

По писању листа "Ало", доћи ће до промена, а Караџића ће наследити некадашњи потпредседник Црвене звезде, садашњи први човек ФС Београда - Славиша Кокеза!

"Славиша Кокеза виђен је као нови председник Фудбалског савеза Србије. Избори на свим нивоима су расписани и потрајаће око три и по до четири месеца, а Кокеза ће по свему судећи бити именован за новог председника у априлу 2016. године уместо Караџића, после редовне годишње скупштине ФСС, која ће уједно бити и избора", пише београдски лист позивајући се на "извор близак ФСС".

Наводно, Кокезина "десна рука" биће Урош Зековић, који тренутно обавља функцију помоћника министра спорта Вање Удовичића.

Подсетимо, Славиша Кокеза је до недавно радио у Црвеној звезди, али је на скандирање "Управа напоље" навијача незадовољних лошим резултатима и тадашњом ситуацијом у клубу, први поднео оставку и напустио црвено-беле.

Коментари / 0

Оставите коментар