Promjene u FSS-u: Kokeza preuzima vlast?!

Bivši potpredsednik Crvene zvezde od aprila preuzima funkciju Tomislava Karadžića, piše list "Alo".

Fudbal 17.10.2015 | 13:40
Promjene u FSS-u: Kokeza preuzima vlast?!

Izbori na svim nivoima u Fudbalskom savezu Srbije najavljeni su još letos, a očekuje se da budu održani na proleće iduće godine.

Naravno, najviše pažnje posvećuje se tome da li će i kakva promena biti na čelnoj funkciji, odnosno da li će Tomislav Karadžić dobiti naslednika ili će nastaviti svoju višegodišnju vladavinu.

Po pisanju lista "Alo", doći će do promena, a Karadžića će naslediti nekadašnji potpredsednik Crvene zvezde, sadašnji prvi čovek FS Beograda - Slaviša Kokeza!

"Slaviša Kokeza viđen je kao novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije. Izbori na svim nivoima su raspisani i potrajaće oko tri i po do četiri meseca, a Kokeza će po svemu sudeći biti imenovan za novog predsednika u aprilu 2016. godine umesto Karadžića, posle redovne godišnje skupštine FSS, koja će ujedno biti i izbora", piše beogradski list pozivajući se na "izvor blizak FSS".

Navodno, Kokezina "desna ruka" biće Uroš Zeković, koji trenutno obavlja funkciju pomoćnika ministra sporta Vanje Udovičića.

Podsetimo, Slaviša Kokeza je do nedavno radio u Crvenoj zvezdi, ali je na skandiranje "Uprava napolje" navijača nezadovoljnih lošim rezultatima i tadašnjom situacijom u klubu, prvi podneo ostavku i napustio crveno-bele.

Komentari / 0

Ostavite komentar