Прво појачање Љубинка Друловића је...?!

Репрезентативац Македоније који је разбио Партизан! Нови тренер црно-белих га је лансирао у репрезентацији, сада би сарадња могла да се настави у Хумској.

Фудбал 16.10.2015 | 21:40
Прво појачање Љубинка Друловића је...?!

Љубинко Друловић је данас и званично промовисан у тренера Партизана. Некадашњи селектор златних омладинаца Србије долази да спаси што се спасити може, да консолидује редове црно-белих и да до краја јесењег дела сезоне проба да самњи горман заостатак за Црвеном звездом.

Времена и маневра за неке корените промене у тиму готово да нема, а прави посао га очекује током зимске паузе када ће моћи да спроведе неке идеје у дело и да доведе нека од појачања по његовом укусу. Један од првих појачања у Друловићевом мандату би могао да буде Стефан Ашковски.

Ашковски је дете Партизана, али никада није добио праву шансу у Хумкој. Клуб га је слао на позајмице у Доњи Срем, Напредак, норвешки Стромгодсет, македонску Шкендију и Нови Пазар где игра од поечтка ове сезоне. И управо је против матичног клуб Ашковски одиграо партију сезоне када је са два гола режирао тримумф Пазараца над комбинованим тимом Зорана Милинковића.

Друловић добро познаје квалитете овог играча с обзиром да је Ашковски код њега дебитовао у репрезентацији Македоније прошлог септембра и од тада одиграо три меча за селекцију наших јужних суседа. Ашковски је и даље под уговором са Партизаном, па би црно-бели у јануару требало да нађу заједнички језик са Пазарцима испуне жељу новом тренеру.

Ашковски је у Партизану почео као леви бек, али у последње време игра офанзивније, углавном у везном реду или чак као крилни нападач. С обзиром да Партизан на месту левог бека има чак тројицу играча (Петровић, Лековић, Субић), највероватније је да би Ашковски био појачање на левој страни напада или у везном реду.

Коментари / 0

Оставите коментар