Prvo pojačanje Ljubinka Drulovića je...?!

Reprezentativac Makedonije koji je razbio Partizan! Novi trener crno-belih ga je lansirao u reprezentaciji, sada bi saradnja mogla da se nastavi u Humskoj.

Fudbal 16.10.2015 | 21:40
Prvo pojačanje Ljubinka Drulovića je...?!

Ljubinko Drulović je danas i zvanično promovisan u trenera Partizana. Nekadašnji selektor zlatnih omladinaca Srbije dolazi da spasi što se spasiti može, da konsoliduje redove crno-belih i da do kraja jesenjeg dela sezone proba da samnji gorman zaostatak za Crvenom zvezdom.

Vremena i manevra za neke korenite promene u timu gotovo da nema, a pravi posao ga očekuje tokom zimske pauze kada će moći da sprovede neke ideje u delo i da dovede neka od pojačanja po njegovom ukusu. Jedan od prvih pojačanja u Drulovićevom mandatu bi mogao da bude Stefan Aškovski.

Aškovski je dete Partizana, ali nikada nije dobio pravu šansu u Humkoj. Klub ga je slao na pozajmice u Donji Srem, Napredak, norveški Stromgodset, makedonsku Škendiju i Novi Pazar gde igra od poečtka ove sezone. I upravo je protiv matičnog klub Aškovski odigrao partiju sezone kada je sa dva gola režirao trimumf Pazaraca nad kombinovanim timom Zorana Milinkovića.

Drulović dobro poznaje kvalitete ovog igrača s obzirom da je Aškovski kod njega debitovao u reprezentaciji Makedonije prošlog septembra i od tada odigrao tri meča za selekciju naših južnih suseda. Aškovski je i dalje pod ugovorom sa Partizanom, pa bi crno-beli u januaru trebalo da nađu zajednički jezik sa Pazarcima ispune želju novom treneru.

Aškovski je u Partizanu počeo kao levi bek, ali u poslednje vreme igra ofanzivnije, uglavnom u veznom redu ili čak kao krilni napadač. S obzirom da Partizan na mestu levog beka ima čak trojicu igrača (Petrović, Leković, Subić), najverovatnije je da bi Aškovski bio pojačanje na levoj strani napada ili u veznom redu.

Komentari / 0

Ostavite komentar